Κατασκευαστική, Τεχνική εταιρία: ΚΟΥΦΟΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΥΦΟΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γεώργιος Κουφοπαντελής γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1956, όπου και έζησε τα δέκα πρώτα χρόνια της ζωής του. Στη συνέχεια εγκαθίσταται στην Αθήνα για τα επόμενα δέκα χρόνια, αποφοιτά από τη Λεόντειο Σχολή της Νέας Σμύρνης και φεύγει για το Παρίσι από όπoυ και αποφοιτά από το τμήμα Αρχιτεκτονικής της Ανωτάτης Εθνικής Σχολής Καλών Τεχνών. Επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία εργαζόμενος ήδη και ως φοιτητής.
Η σταδιοδρομία του στην Ελλάδα ξεκινάει το 1984, ιδρύοντας το προσωπικό του αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τα Ιλίσσια. Το 1989 ιδρύει παράλληλα την εταιρεία ΜΕΛΚΑΤ, στο πρόσωπο της οποίας αναλαμβάνονται πληθώρα κατασκευαστικών έργων και την οποία διατηρεί έως το 2007. Tο αρχιτεκτονικό του γραφείο, το 2008, μεταφέρεται στα Μελίσσια. Παράλληλα με την αρχιτεκτονική του δραστηριότητα, το γραφείο επιχειρεί στην κατασκευή και διάθεση ολοκληρωμένων εξοχικών κατοικιών

Υπηρεσίες

Το γραφείο ασχολείται αποκλειστικά με ιδιωτικά έργα κατοικίας, γραφείων και καταστημάτων.
Πιο συγκεκριμένα το γραφείο μπορεί να αναλάβει τη μελέτη ενός έργου σε επίπεδο προμελέτης, οριστικής μελέτης και μελέτη εφαρμογής, να προβεί στη διαδικασία έκδοσης αδείας, να προϋπολογίσει, συντονίσει, όσο και επιβλέψει το έργο.
Στο πλαίσιο της μελέτης ο εσωτερικός σχεδιασμός και η διακόσμηση, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για κατάστημα ή γραφείο, μπορεί να φτάσει σε επίπεδο σχεδιασμού κινητών στοιχείων και επίπλου.
Παρεχόμενη επιπλέον υπηρεσία αποτελεί η εργολαβική ανάληψη έργου.
Στα χρόνια εμπειρίας του γραφείου έχει δοθεί βαρύτητα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό βασισμένο σε βιοκλιματικές αρχές και παθητικά συστήματα αερισμού και φωτισμού και έχει ειδικευθεί στην αποκατάσταση και αναδιαμόρφωση κτιρίων, όπως επίσης στις αναπλάσεις όψεων, διαδικασία πλέον απαραίτητη για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Διεύθυνση
Κουντουριώτου 7 15127 Μελίσσια, Αθήνα
Πόλη
Αθήνα
Fax
2107227859
Εμφάνιση τηλεφώνου
Τηλέφωνο
501