Μεζονέτα 3 Δωματίων, 135τμ, Καρδία Θεσσαλονίκης

Δυόροφη Μεζονέτα στην Καρδία Θεσσαλονίκης [I48.2.2]

Σε απόσταση δεκαοκτώ χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιουργήσαμε ένα πρότυπο οικισμό σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία. Ο οικισμός τοποθετείται στην Καρδία, ένα σύγχρονο προάστιο της Θεσσαλονίκης, με υποδομές σε σχολεία, αστική συγκοινωνία, αγορά, αθλητικά κέντρα κλπ. Συνορεύει με δασική παρθένα πευκόφυτη έκταση, ενώ η έντονη υψομετρική διαφορά του εδάφους προσφέρει καταπληκτική θέα στον κόλπο του Θερμαϊκού. Το σύγχρονο ύφος του οικισμού με τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική του συνδυάζονται με τις υποδομές που προσφέρει σε θέσεις στάθμευσης, βιολογικό καθαρισμό, κήπους, εξυπηρετώντας έτσι τις απαιτήσεις σε ποιότητα ζωής.

Η κατοικία αποτελείται από δύο επίπεδα συνολικής επιφάνειας εκατόν τριάντα πέντε τετραγωνικών μέτρων (135m2). Ο χώρος αποθήκης και λεβητοστασίου είναι αποκλειστικός για την κατοικία. Επιπλέον προσφέρεται μια θέση στάθμευσης στον εξωτερικό χώρο του οικισμού.

Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε τα τρία υπνοδωμάτια με ανατολικό και δυτικό προσανατολισμό που έχουν άμεση πρόσβαση στον διαμορφωμένο με χλοοτάπητα και δενδρύλλια κήπο της κατοικίας, ένα πλήρες λουτρό και χώρο αποθήκης.

Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι χώροι του σαλονιού και της τραπεζαρίας (living room), κουζίνας και WC επισκεπτών. Η βεράντα του σαλονιού είναι σκεπασμένη και  ξεπερνάει τα 14 τετραγωνικά μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία διαθέτει  έτοιμη εγκατάσταση για συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματισμό σε όλους τους χώρους, τζάκι, δορυφορική κεραία, ηλεκτρικό στόρι ασφαλείας, θωρακισμένη είσοδο, ξύλινα δάπεδα στο πρώτο επίπεδο και πλάκες τεχνογρανιτών στο δεύτερο επίπεδο, εντειχισμένη ντουλάπα και  κουζίνα.

Ακίνητο
Για αγορά
Τιμή
Κατόπιν επικοινωνίας
Κατασκευαστική Εταιρία
ΚΑΤΕΘ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Εμφάνιση τηλεφώνου
Τηλέφωνο
Προσθήκη για σύγκριση
Χαρακτηριστικά ακινήτου
Property features icon
Τετραγωνικά μέτρα
135
Δωμάτια
3
Έτος κατασκευής
2012
Όροφος
Ισόγειο
1ος
Μπάνια
1
WC
1
Parking
Ανοιχτό
Θέσεις parking
1
Θέρμανση
Πετρέλαιο
Χαρακτηριστικά θέρμανσης
Ατομικός λέβητας
Κήπος (τμ)
60
Χαρακτηριστικά Οικοδομής - Συγκροτήματος
Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου
Βιολογικός καθαρισμός
Θυροτηλεόραση
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Θωρακισμένη πόρτα
Ηλεκτρικά στόρια
Κουφώματα συνθετικά
Ανακλινόμενα
Θερμομονωτικά
Ηχομονωτικά
Προεγκατάσταση air condition
Δορυφορική
Προεγκατάσταση συναγερμού
Δίκτυο internet
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Αποθήκη
Τζάκι
Κάγκελα inox
Προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
Χάρτης
Map icon
284
1346